Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că dumneavoastră veţi beneficia de cea mai bună experienţă pe site-ul nostru. Dacă veţi continua fără să schimbaţi setările, deducem că sunteţi mulţumit să primiţi toate cookie-urile site-ului mamuka.ro

Termeni si conditii

TERMENE SI CONDITII

Folosirea site-ului www.mamuka.ro implica acceptarea si respectarea termenelor si conditiilor expuse.

www.mamuka.ro administrat de P.F.A. Simon Cristinel Constantin își rezervă dreptul de a modifica termenele și condițiile generale precum și ale promoțiilor/ofertelor speciale fără o notificare prealabilă a clientului.

Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, clientul va fi anuntat. Pentru erorile de sistem care pot influenţa stocul sau preţul articolelor nu ne asumăm responsabiliatea. 

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.

Ne rezervam dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site fără o notificare prealabilă.

 

Securitatea datelor personale

  • Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de www.mamuka.ro, numai în scopul declarat al acestui site.
  • Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, P.F.A. SIMON CRISTINEL CONSTANTIN are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale ale clientilor. Scopul colectării datelor este: preluare şi livrare comenzi online.

Datele cu caracter personal sunt folosite în scopul confirmării, procesării și livrării comenzilor precum și informarea clienților referitor la noutățile și promoțiile magazinului.

Clientul are dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale şi de a solicita ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesară o cerere scrisă, datată şi semnată la office@mamuka.ro

 

 

Litigii

  • Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat prin cale amiabilă.
  • În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.