Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că dumneavoastră veţi beneficia de cea mai bună experienţă pe site-ul nostru. Dacă veţi continua fără să schimbaţi setările, deducem că sunteţi mulţumit să primiţi toate cookie-urile site-ului mamuka.ro

Informatii de livrare

Transport GRATUIT prin Urgent-Cargus pentru comenzile ce depasesc suma de 250 lei.

LIVRARE

-coletele vor fi expediate cu GLS Curier, pentru cele ce nu depasesc suma de 250 lei, costul transportului este de 15 lei.

*        Pentru transportul in zonele ce depasesc aria de transport a Zonei 1 a curierului sau pentru coletele voluminoase, costul acestuia va fi calculat si comunicat clientului inainte de trimiterea coletului pentru a-si exprima acordul cu privire la acest aspect.

 

Livrarea coletelor  se va face in aproximativ 2-3 zile lucratoare, in cazuri exceptionale, acest termen poate fi depasit, in acest caz, clientul va fi informat cu privire la acest aspect.

Coletele se vor achita ramburs in momentul preluarii coletului de la curier, inclusive taxele de expediere, acolo unde este cazul.

 

RETUR

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii acestora. Conditiile de retur sunt:

*        Produsele trebuie sa fie nedeteriorate sau cu urme de utilizare

*        Ambalajele produselor trebuie sa fie intacte, originale

*        Etichetele produselor trebuie sa fie intacte

*        Atasarea copiei de pe facture fiscala

Costurile livrării vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza în cel mult 30 zile lucrătoare din ziua returnării la sediu a acestuia. Banii se vor returna în contul bancar pe care îl pune la dispoziţie clientul.

In cazul in care produsul este returnat nu indeplineste conditiile de mai sus si, astfel, nu mai poate fi repus in vanzare, ne rezervam dreptul de a reţine o parte din suma ce urmează a fi returnată în scopul de a readuce produsul în starea iniţială - dacă este posibil - sau pentru a acoperi diferenţa rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi vândut sub nici o formă, returul poate fi refuzat.

În cazul în care produsul returnat a beneficiat de transport gratuit, din suma ce urmeaza a fi returnata, se va scadea costul expedierii coletului.

Dacă produsul este în stoc, de regulă curierul livrează a doua zi. Nu suntem răspunzători pentru coletele pierdute sau deteriorate în timpul transportului.

Produsele sunt verificate înainte de expediere. Vă rugăm să verificați integritatea coletelor înainte de a semna nota de transport, iar dacă ambalajul este deteriorat, să semnalați asta curierului și să faceți reclamație către firma de curierat în cel mai scurt timp. Nu vor fi luate în considerare reclamațiile primite după semnarea notei de transport! 

Adresa de retur a produselor este: Bucuresti, Bd Iuliu Maniu nr 57, bl.OD16, sc.B, ap.48, sector 6.