Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că dumneavoastră veţi beneficia de cea mai bună experienţă pe site-ul nostru. Dacă veţi continua fără să schimbaţi setările, deducem că sunteţi mulţumit să primiţi toate cookie-urile site-ului mamuka.ro

Manduca NewStyle Red

Posted by admin 30.03.2014 3 Comment(s) Purtarea Bebelusului,

Manduca NewStyle Red

Manduca este un port-bebe cu un design unic care face purtatul bebelusului o placere - pentru tine si pentru copiii tai! Este in mod special indicat celor cu probleme de spate, greutatea este foarte bine distribuita pe cei doi umeri si talie. 

Copilul este aproape de tine, la fel ca intr-o esarfa port-bebe gen wrap. Este ok pentru vara, pe spatele copilului fiind doar 2 straturi subtiri de material 100% natural.

Potrivit atat pentru nou nascuti cat si pentru copii: 

 • pentru nou nascuti (peste 3500g) ofera un suport special, aceasta se va folosi pana la aprox 4-5 luni sau 7 kg.
 • rezista pana la aprox 20kg ( in jur de 4-5 ani)

Ofera confort pentru copilul tau 

 • suportul oferit spatelui si gatului este ajustabil (are o extensie care este ascunsa de un fermoar)
 • gluga asigura suport suplimentar pentru cap atunci cand copilul doarme; si il protejeaza de soare sau vant. Se ascunde usor in buzunarul special atunci cand nu o folositi.
 • exterior si umpluturi 55% canepa, 45% bumbac organic
 • interior din bumbac organic, controlat, foarte moale si rezistent 
 • pozitia "M" a piciorelor, pozitie ortopedic corecta, dovedita a fi pozitia perfecta pentru dezvoltarea optima. Previne si chiar ajuta la vindecarea displaziei de sold.

Confort pentru tine 

 • centuri late pe umeri si sold pentru a se distribui greutatea cat mai bine 
 • sitemul de prindere pe sold este construit astfel incat sa se potriveasca oricarei persoane 
 • marsupiul cantareste doar 680g 
 • Masura unica, potrivita pentru toti parintii, indiferent de dimensiuni si kg. Bretelele au 3 moduri in care pot fi reglate. Talia poate fi reglata pana la circumferinta de 140cm.
Diferite pozitii de purtare: in fata, pe sold, in spate. In fata bretelele pot fi purtate in X sau paralele (la fel ca la un rucsac).
 
Acest marsupiu este un hibrid, este un mei tai traditional "modernizat", un soft structured carrier (SSC). Foarte bun pentru parintii activi care vor sa aiba parte de toate beneficiile purtatului, dar care nu au timp/chef sa invete diverse legaturi. Apreciat in mod special de tatici.

 

3 Comment(s)

Alex:
15.09.2014, 12:08:54 PM
Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcu.

Kostas:
15.09.2014, 12:10:22 PM
Reply

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis egestas laoreet. Etiam faucibus massa sed risus lacinia in vulputate dolor imperdiet. Curabitur pharetra, purus a commodo dignissim, sapien nulla tempus nisi, et varius nulla urna at arcu.

Michael:
15.09.2014, 12:08:31 PM
Reply

I must say, the Journal Blog is a fantastic addition to an already outstanding theme. Keep up the good work guys, it's amazing what you come up with for the Opencart community.

Leave a Comment